Camper huren

Er altijd al eens op uit willen trekken met een kampeerwagen? Dat kan dankzij de samenwerking tussen MABI en Mercedes-Benz Hedin Automotive. Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Trek eropuit

De Mercedes-Benz Marco Polo is een luxe camper die het gemak en comfort van een camper combineert met de prestaties en luxe van een Mercedes-Benz. Met zijn strakke design en ruime interieur is de Marco Polo de perfecte keuze voor wie in stijl de open weg wil verkennen.

MABI Mobility heeft altijd een mooie voorraad Mercedes Marco Polo’s ter beschikking voor kampeerplezier in elk seizoen. Trek er op uit en ontdek de avonturier in uzelf!

Het is ook mogelijk om een kampeerbox te huren voor uw trip. Deze voorziet de belangrijkste dingen zoals bestek, glazen, borden, potten en pannen. Zo bent u direct klaar om de trip van uw leven te maken. 

 

 

Wat is inbegrepen

Onze Marco Polo’s zijn steeds uitgerust met een daktent en zijn voorzien om een slaapplek te bieden aan maximaal 4 personen. Ook is er steeds een kitchenette met fornuis en wastafel aanwezig.

Voor informatie omtrent extra voorzieningen neemt u best contact op met uw plaatselijk kantoor.