Mobiliteitsoplossingen voor professionelen

Met MABI hebt u een professionele partner die u bijstaat in het maken van de meeste optimale mobiliteitsbeslissingen. 

In een snel evoluerend mobiliteitslandschap veranderen uw professionele behoeftes op het vlak van mobiliteit mogelijks heel snel. De oplossing die u vandaag heeft, past misschien morgen niet meer bij u. Wanneer u een wagen huurt bij MABI, hebt u alles zelf in de hand. 

Onze ambitie is het opzetten van een partnership met uw bedrijf door het creƫren van flexibele oplossingen. Flexibele oplossingen op maat van uw huidige en toekomstige situatie. Waar ziet u uw bedrijf binnen enkele jaren en hoe zal er omgegaan worden met mobiliteit? Misschien is de oplossing van vandaag, niet meer de oplossing van morgen.

Met MABI kunt u de focus behouden op uw core business zonder hoge investeringen in uw wagenpark en met de mogelijkheid de mobiliteit van uw medewerkers mee te laten groeien met de behoeftes van uw bedrijf.

Ons wagenpark omvat een breed scala aan opties, van compacte auto's en sedans tot SUV's en bestelwagens van verschillende merken om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Al onze voertuigen zijn goed onderhouden om een veilige en comfortabele rit te garanderen.

Met onze flexibele huuropties kunt u de lengte van uw huur kiezen, van slechts een week, enkele maanden tot een jaar. En omdat u geen verbintenis op lange termijn hoeft aan te gaan, kunt u uw huur gemakkelijk aanpassen als uw zakelijke behoeften veranderen.

Bij MABI geen standaardpaketten en dus ook geen prijzen. Altijd inbegrepen is verzekering (diefstal en ongeval), onderhoud en pechverhelping om zo een stressvrije en probleemloze ervaring te garanderen. 

Voor meer informatie over onze opties voor autoverhuur kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en werken een voorstel uit op maat voor uw onderneming.