Over ons

Wie is MABI Mobility? 
Deel van Hedin Mobility Group, maar vaart zijn eigen koers.

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Wie zijn wij

 

MABI Mobility NV ontstond in België in de schoot van Hedin Automotive in 2019. Dit naar voorbeeld van MABI Zweden AB, dat op zijn beurt ook deel uitmaakt van de Hedin Mobility Group en één van de grootste individuele autoverhuurbedrijven in Zweden is.

Bij MABI onderscheiden we ons binnen de markt door onze snelle service, flexibele verhuurformules en transparantie. We zorgen voor een antwoord op elk mobiliteitsvraagstuk. Steeds op uw maat.

  • SNEL: op voorwaarde van beschikbaarheid kunt u bij ons onmiddellijk over een voertuig beschikken.
  • FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd of stopgezet. U kan daarnaast terecht in alle vestigingen van Hedin Automotive NV, vandaag meer dan twintig vestigingen in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 

 

  • TRANSPARANTIE: geen kleine lettertjes of kosten die worden aangerekend, wij bieden volledige transparantie bij onze op maat gemaakte offertes. Daarnaast kiest u bij MABI niet voor een type voertuig, maar voor een specifiek, uniek voertuig dat aan uw eisen voldoet met de opties die u wenst.

Wij bieden oplossingen op maat aan. Wenst u een voertuig voor een korte periode te huren en nadien af te kopen? Ook dat kan! Onze mobiliteitsadviseur werkt graag samen met u een oplossing uit. Afhankelijk van uw noden creëren wij een mobiliteitsoplossing die optimale flexibiliteit biedt in een snel veranderd mobiliteits-ecosysteem.