MABI Mobility NV ontstond in de schoot van Hedin Automotive België in 2019. Dit naar voorbeeld van MABI Zweden AB, dat op zijn beurt ook deel uitmaakt van de Hedin Group en één van de grootste individuele autoverhuurbedrijven in Zweden is.

Bij MABI MOBILITY NV onderscheiden we ons binnen de markt door onze snelle service, flexibele verhuurformules en premium voertuigen.

  • SNEL: op voorwaarde van beschikbaarheid kunt u bij ons onmiddellijk over een voertuig beschikken.
  • FLEXIBEL: de mobiliteitsoplossing kan elk moment worden verlengd of stopgezet. U kan daarnaast terecht in binnen alle vestigingen van Hedin Automotive NV, vandaag reeds een 20 tal vestigingen binnen de driehoek Gent - Antwerpen - Brussel.
  • PREMIUM: wij hebben enkel nieuwe, premium producten in onze vloot. Daarnaast kiest u bij MABI niet voor een type voertuig, maar voor een specifiek, uniek voertuig dat aan uw eisen voldoet met de opties die u wenst.

Bovendien hechten we erg veel belang aan transparantie gedurende de looptijd van de verhuring, dit zowel in onze prijszetting als in de bepalingen van de overeenkomst.

Wij bieden verder ook oplossingen op maat aan. Wenst u een voertuig voor een korte periode te huren en nadien af te kopen? Ook dat kan! Onze Rental Agents werken graag een oplossing voor u uit! Afhankelijk van uw noden creëren wij een mobiliteitsoplossing die optimale flexibiliteit biedt in een snel veranderd mobiliteits-ecosysteem.