Mobiliteitsoplossingen voor professionelen

Mabi Flex Rent Business is een all-in korte termijn huurformule met een standaard looptijd van 24 maanden die de flexibiliteit biedt om het huurcontract na 6 maanden kosteloos stop te zetten.

In een snel evoluerend mobiliteitslandschap veranderen uw professionele behoeftes op het vlak van mobiliteit mogelijks heel snel. De oplossing die u vandaag heeft, past die morgen nog steeds bij u? Met Flex Rent Business hebt u dit zelf in de hand. Deze all-in huurformule loopt standaard 24 maanden en zet u gratis stop vanaf 6 maanden.

Onze ambitie is het opzetten van een partnership met uw bedrijf door het creëren van flexibele oplossingen. Flexibele oplossingen op maat van uw huidige en toekomstige situatie. Waar ziet u uw bedrijf binnen enkele jaren en hoe zal er omgegaan worden met mobiliteit? Misschien is de oplossing van vandaag, niet meer de oplossing van morgen.

Met Mabi Flex Rent Business kunt u de focus behouden op uw core business zonder hoge investeringen in uw wagenpark én met de mogelijkheid de mobiliteit van uw medewerkers mee te laten groeien met de behoeftes van uw bedrijf.

Wat is inbegrepen

  • Huur van het voertuig
  • 3000 km / maand
  • Onderhoud en herstellingen
  • Verzekering (ongevallen en diefstal)

Vanaf € 499,- Excl. btw / maand